Clinica de Chirurgie Estetica, Chirurgie Plastica si Chirurgia Mainii AUM

   Am ales sa oferim clinicii noastre un nume cu insemnatate – Aum care inseamna OM. Omul este cea mai complexa dintre masinarii.

Nu intamplator am ales ca numele clinicii sa aiba atata greutate., Etimologia acestui cuvant este antitetica simplitatii aparente caci inglobeaza natura umana, care este atat de complexa si diferita, avand o varietate de insemnatati precum energia divina feminina, afirmatie divina, sau cele trei componente ale cuvantului corespunzand cu cele 3 stadii cosmice ale creatiei, cele trei momente – trecut, prezent si viitor.

AUM este sunetul primordial al Universului, este vibratia care a fost manifestata la crearea acestuia din urma. Aceasta silaba incarcata cu atat de multa energie spirituala impune pronuntarea ei doar in momente de concentrare completa si cu motivatie maxima pentru a fi eficienta, din acest motiv am ales sa ne reprezinte, pentru ca noi consideram ca actul medical poate fi facut doar fara nici un fel de compromis de la perfectiune si corectitudine.

Clinica noastra are unicul scop de a trata corpul omenesc, acordandu-i respectul si atentia cuvenite. Corpul omenesc este cel mai pretios “ambalaj”, iar arta perfectionarii acestuia imbina grija si maiestria medicului cu precizia chirurgiei plastice, cu iscusinta necesara pentru a reda functionalitatea in traumatismele mainii si cu magia chirurgiei estetice.

In medicina, stiinta este deseori insuficienta pentru a face lucruri marete, fiind necesara vocatia si dorinta nemarginita a omului, respectul, dedicatia si grija specfica acestei profesii.

Aum Estetic Clinique este rezultatul pasiunii tinerilor medici pentru chirurgia plastica si produsul dorintei de a oferi mai mult pacientilor ce au nevoie de mai mult decat de un medic. Aici veti primi mai mult decat o operatie de chirurgie estetica, plastica, chirurgia mainii sau doar de tehnici minim invazive de injectologie. Dorim sa oferim pacientilor nostri o conexiune fireasca intre medic si pacient, confort, incredere si respect, calitatea si corectitudinea actului medical si sfaturi valoroase pentru bunastarea pacientului.

Fie ca alegeti sa ne treceti pragul o singura data, fie ca ne alegeti pentru a avea grija de dumneavoastra, va asiguram calitatea ridicata, siguranta actului medical si a personalului inca din momentul in care ne veti calca pragul.

Echipa, servicii si dotari

Echipa este compusa atent din medici ale caror valori si principii sunt comune cu cele ale clinicii noastre. Din acest motiv vor accepta să intervină doar daca se vor asigura că soluţiile alese sunt in favoarea dumneavoastră, in caz contrar incercand sa propuna calea optima spre a ajunge la rezultatele dorite.

Veţi regasi aici medici pregătiţi să explice şi să consilieze atât din perspectiva procedurilor de chirurgie plastica si estetica ce vi se potrivesc dar si pentru a satisface asteptarile dvs, pentru ca actul medical sa fie cel mai bine adaptat pentru fiecare pacient in parte.

Dat fiind ca transparenta ne caracterizeaza, va invitam sa accesaţi secţiunea de Servicii medicale pentru detalii privind procedurile chirurgicale, de la injecţii cu botox şi acid hialuronic, lifting facial, augmentări mamare, la intervenţii complexe de chirurgia mainii.

De asemenea in clinică veţi întâlni un mediu care va va oferi caldura si confort, iar pentru a va convinge singuri, va rugam sa vizitati galeria din sectiunea Clinica si Echipa pentru a va face o idee.

Radu Frunza

Medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Chirurgia Mainii


Roxana Lungoci

Medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Chirurgia Mainii


Turan Abdulazis

Medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Chirurgia Mainii